21.08.2018

Виробництво чаю: шлях від плантації до чашки

Виробництво чаю - це неймовірно складний і трудомісткий процес, що вимагає не тільки глибоких знань у вузькоспеціалізованій галузі, а й любові до своєї справи. Щойно зароджений чайний лист повинен подолати довгий шлях, перш ніж він перетвориться з молодого пагінця в насичений і ароматний напій. Які стадії проходить виготовлення чаю, і в чому їх особливості, спробуємо розібратися нижче.Розпочати варто з того, що чай будь-якого виду...

Детальніше

07.11.2018

Нова ексклюзивна колекція чаю зі шматочками фруктів та ягід

Торгівельна марка Edems радо презентує нову ексклюзивну колекцію «Tea & Real pieces of fruits». Ця колекція - це наша відповідь потребам вимогливих споживачів, які надають перевагу смачному, якісному та натуральному чаю.Нова колекція чаю Edems зі шматочками фруктів та ягід - це унікальне поєднання відбірного крупнолистового чаю зі шматочками справжніх тропічних фруктів та лісових ягід, гармонізованих для яскравості смакоароматичної...

Детальніше

10.05.2019

Байховий чай - це ...

"Бай хао! Бай хао! – вигукували китайці російським купцям, поки ті вибирали чайний лист на базарі. - Подивися який хороший білий ворс, бай хао! Купуй, дорогий! Хороший чай, купуй!".Китайською "бай хао" - біла війка або білий ворс. Саме такими ворсинками покриті ще не розкриті чайні бруньки гілок камелії - тіпси, з яких виготовляється чай, що в китайському колірному спектрі іменований "білим" - бай ча. Традиційно білий чай в Китаї в...

Детальніше